Idag hände det som inte får ske. Genom en tragisk olycka blev Svante (Nikolaus) påkörd och avled omedelbart. Vi sörjer med familjen Sjösvärd.

 

Nu har det gått ett år sedan Lovis hade sin första kull. Dom fick en tuff start med kejsarsnitt vilket resulterade i en mycket svag mamma. Men alla mår idag kanon och här på gården firade vi dagen med princesstårta. Vi tyckte att den var mycket god och det verkade Elvira och även de andra hundarna tycka. Vi har även fått veta att Svante (Nikolaus) och Lillis (Haqvin) har firats.

Elvira_1yr_Berit Elvira_1r_Roger Elvira_1r_trtt Svante_1r

Helgen före påsk var vi i Uppsala och då passade vi på att hälsa på Skrållan (Signhild) och matte Anita.

Skrllan_20120413

Nu har Edvin börjat få gå i koppel och det tycker han inte alls är roligt. Men han är jätteduktig, för det mesta i alla fall...Han fick åka på utflykt ett par dagar med sin syster Elvira. Vi hälsade på min mamma i sommarstugan i Kalv. Det fanns väldigt mycket nytt och spännande att utforska och de hade jätteroligt tillsammans.

Edvin_och_Elvira_dag69 Edvin_p_utflykt_dag69 Edvin_och_Elvira_p_utflykt_dag69 Edvin_och_Elvira_i_koppel_dag69 Edvin_sover_gott_dag70

 

Lovis och Edvin leker (Video)

Valparna växer och mår bra. Vi har fått lite bilder från lite olika håll som kommer här nedan. Förutom valparna så är det två bilder på Elfrida. Jag kan tillägga att Lovis ligger i mitt knä samtidigt som jag uppdaterar hemsidan.

Haqvin_vilar Elvira_i_graset edvin_001 Hildur_2 Bigge_Theo_Haqvin Elfrida_ler Elfrida_tigger

Nu har vi bara Edvin kvar här hemma. Nikolaus flyttade hem till Falun med sin nya husse och matte i lördags. Innan han for hann han bada i sjön igen. Edvin fick sova i våran säng för första gången i natt. Det gick bra förutom att han vaknade kl 5 och ville ut. Han gjorde snabbt ifrån sig och förhoppningen var att han skulle somna om men icke. Han var för pigg och sprang mellan mig och Maria och försökte bita oss i håret, örat, näsan mm. Ikväll får vi försöka trötta ut honom lite mer innan vi lägger oss.

Edvin_o_Nikolaus_vilar_pa_altan_dag63 Nikolaus_badar_dag64 Elvira_vid_stranden_dag65 Elviras_1sta_besok_i_staden_dag65 Elvira_med_nya_matte_i_Alingsas_dag65 Nikolaus_med_nya_husse_o_matte_dag66

 

Lovis leker med Edvin och Nikolaus (Video)

Joomla templates by a4joomla