Nu var det ett tag sedan vi la ut något här och det ber vi om ursäkt för men det har varit mycket annat. Vi ska bättra oss framöver.Den 31/5 blev det tillökning på kenneln, det blev "bara" en men det var av den tvåbenta varianten. Det kom en liten Wilma på 3680g och 52cm. När Wilma kom hem första gången var Lovis lika glad som vanligt att det kom någon som inte kunde försvara sig mot hennes tunga. Zinta var som vanligt lite avvaktande för hon vet att sådana små människor brukar skika ofta och högt. Men så fort Maria tog upp Wilma och började amma henne så fattade dom att det var vår "valp" och då blev dom båda väldigt glada och behandlade Wilma som en av sina. T. ex. så la Maria Wilma i sängen och då började Zinta direkt att bädda för henne. I bilden nedan ser vi när vovvarna träffar Wilma för första gången.

Wilma kommer hem

Lite tidigare i Maj firade vi tvåårsdagen för Elvira. Det firades så klart med tårtkalas där tre generationer av Klevhultare var med.

Elvira 2yrs 1 Elvira 2yrs cake Elvira 2yrs alla

Även midsommar firades på Klevhult. Självklart så måste ju det bäras en krans av nyplockade blommor.

Zinta midsommar

Både Lovis och Elvira tävlade på Ryda i Borås och tävlade en väldigt regnig dag. Vi var väldigt nöjda med resultatet. Lovis fick excellent och blev tre. Elvira däremot briljerade, hon fick excellent och fick sitt första cert samt blev BIR.

Elvira Ryda

Joomla templates by a4joomla